Triplaus & day 1: SJK – HJK

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Päivän kiinnostavin matsi allekirjoittaneen silmään löytyy Seinäjoelta, jossa vastakkain kauden voitoilla aloittaneet SJK ja HJK. Kerroinasetelma on mielenkiintoinen, sillä Klubi on ”vain” 50% suuruinen suosikki tähän matsiin.

Ottaen huomioon kuinka suvereeni HJK on ollut tällä kentällä viimeiset viisi vuotta näissä matseissa, ei voi olla ohittamatta tätä kohdetta. Pienen under-vaatimuksen kera saadaan kerroin hilattua jo liki kolmosen pintaan. HJK on ylivoimainen suosikki jokaiseen otteluun Veikkausliigaviheriöillä, eikä Seinäjoen vierailu ole todellakaan poikkeus siihen.

Triplaukseen vaadittava kolmen kerroin saadaan täyteen, kun kaveriksi kaivetaan vielä Dortmundin maali illan matsissa Stuttgartia vastaan. Erling Håland on osunut viimeksi Dortmund-paidassa tammikuun puolella, joten josko vaikka norjalainen avittaisi tätä vetoa tänään…

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän