Eurooppa-liigassa nähtiin torstaina todella hieno maali, kun Eintracht Frankfurtin Ansgar Knauff näytti osaamistaan.

Eintracht Frankfurt ja Barcelona pelasivat 1-1-tasapelin Eurooppa-liigan puolivälierien avausosaottelussa torstai-iltana. Toisen jakson alussa nähtiin tyylikäs osuma!

Ottelun avausjakso oli maaliton, mutta toisella jaksolla verkko heilui molemmissa päädyissä. Kotijoukkue Eintracht Frankfurt meni johtoon 48. minuutilla, kun pallo ajautui kulmapotkusta 20-vuotiaalle Ansgar Knauffille. Pallo haltuun ja komea tykitys yläkulmaan, 1-0!

Barcelona tuli kuitenkin tasoihin 66. minuutilla, kun Ferran Torres osui. Näin loppulukemiksi jäivät 1-1.