Täksi kaudeksi Veikkausliigaan noussut Vaasan Palloseura suorastaan leikitteli FC Lahden kustannuksella.

VPS murjoi FC Lahden numeroin 0-5 (0-3) Veikkausliigassa perjantai-iltana Veikkausliigassa. Kyseessä oli FC Lahden kotiottelu, mutta surkeiden kenttäolosuhteiden vuoksi ottelu pelattiin Vaasassa.

Kalle Multanen laukoi voittomaaliksi jääneen 0-1-osuman 28. minuutilla. Vain muutamia minuutteja myöhemmin FC Lahden toppari Juho Pirttijoki pelasi palloa kädellään maalinedustalla ja sai suoran punainen. Sebastian Strandvall laukoi rankkarin nätisti sisään, 0-2. Vielä ennen taukoa Tete Yengi teki taukonumeroiksi 0-3.

Miesylivoimaisen VPS:n jyrääminen jatkui toisellakin jaksolla. Vepsu-legenda Steven Morrissey lisäsi johtoa 71. minuutilla ja Yengi teki illan toisensa pari minuuttia myöhemmin. Loppunumerot siis tylyt 0-5!

Perjantai-illan toisessa ottelussa HJK kaatoi vieraissa SJK:n numeroin 0-1 (0-0). Voittomaalin ohjasi 84. minuutilla Anthony Olusanya.

La 9.4. klo 19:00 Ilves – KuPS

KATSO MYÖS: Video: FC Honka syötteli häikäisevän koulumaalin – Haka-puolustus ihan kahvilla