Suomen Cupin lohko-ottelut 2021 jatkuivat viikonloppuna. Santeri Väänänen ratkaisi viime hetken osumallaan Stadin derbyn.

Helsingissä pelattiin vuoden 2021 ensimmäinen Stadin Derby, kun HJK ja HIFK kohtasivat toisensa A-lohkon ottelussa. HJK voitti ottelun numeroin 2-1 (1-1).

Roope Riski vei Klubin johtoon 28. minuutilla, mutta HIFK:n Jusuf Ali tasoitti 37. minuutilla. Toisen jakson alussa Klubin Valtteri Moren lensi punaisella kortilla suihkuun, mutta HIFK ei saanut hyödynnettyä miesylivoimaansa. Sen sijaan vaihtomies Santeri Väänänen ratkaisi ottelun lisäajalla komealla osumalla.

Kaikkien viikonlopun Suomen Cupin otteluiden tulokset videon alla.

— — —
UCL-skaba: Voita Barcelonan tai PSG:n pelipaita!

RoPS – VPS 0-3

Ottelut pelataan kuudessa neljän joukkueen lohkossa. Veikkausliigan 12 joukkuetta on jaettu kolmeen neljän joukkueen lohkoon, ja Ykkösen 12 joukkuetta on jaettu myös kolmeen neljän joukkueen lohkoon. Alkulohkossa pelataan vain kertaalleen toisiaan vastaan.

Veikkausliigan kausi 2021 käynnistyy lauantaina 10. huhtikuuta. Otteluohjelma löytyy TÄSTÄ.