Triplauksen finaalipäivänä luotetaan Tottenhamiin

Triplauksen finaalipäivänä luotetaan Tottenhamin iskukykyyn, kun Lontooseen saapuu vieraita Leicesteristä. Lisäksi lappua täydennetään italokentiltä.

Coolbetin Joulukalenteriin!

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen finaalipäivänä läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Tällä lapulla mentiin jatkoon eiliseltä!

Spurs on tällä hetkellä erittäin kuuma joukkue ja se taistelee tosissaan Valioliigan mestaruudesta. Edellispeli Liverpoolia vastaan oli erinomainen osoitus siitä, että Jose Mourinhon kurinalaisen puolustuksen ympärille rakentuva pelitapa on edelleen relevanttia. Vaikka Liverpool voitti ottelun lopulta 2-1 Roberto Firminon viime hetken osumalla, olisi pelin kuva muuttunut totaalisesti loppua kohden, jos Steven Bergwijn olisi oman läpiajonsa osunut tolpan sijasta maaliin.

Tänään Tottenham pääsee kotikentälle, jossa se on jyrännyt voitosta voittoon. Edelliset kuusi matsia ovat siis sisältäneet kuusi voittoa ja jopa viisi nollapeliä. Se ei tiedä helppoa iltaa Brendan Rodgersin Leicesterille, joka oli edellispelissä Evertonia vastaan erittäin vaisu. Maalinteko Spurs-puolustusta vastaan tulee olemaan sellainen haaste, johon Jamie Vardykin saa tehdä parhaiden päiviensä taikoja. Mikäli Vardy ei tänään pelaa huippumatsia, olen melko varma Leicesterin jäävän tylysti nollille.

Lähdetään siis ehdottomasti kotijoukkueen kelkkaan ja luotetaan siihen, että puolustus jatkaa samaa hyvää iskuaan. Hyökkäyspäässä Harry Kane ja Heung-min Son hoitavat loput. Nostetaan kerrointa kuitenkin ylöspäin sillä twistillä, että ottelussa ei saada nähdä yli 3.5 maalia. Tulosvetoon heittäisinkin tänään rutiininomaisen 2-0.

Lapulle täydennetään klo 16:00 alkavan InterSpezia ottelun kohde, jolla saadaan tarvittava kolmosen kerroin täyteen. Nerazzurri on suorastaan suvereeni ennakkosuosikki kylvettämään sarjanousijoita tänään, eikä vierasvoittoa Milanossa tulla näkemään.

LYÖ VETOA!

Klassikkovideo: Iker Casillas julkaisi videon omista mokauksistaan tukeakseen Loris Kariusta

Edellinen artikkeliEverton valmiina kasvattamaan Arsenalin ahdinkoa
Seuraava artikkeliVideo: Odsonne Edouard painoi kylmänviileän Panenka-rankkarin Skotlannin Cupin finaalissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän