Everton valmiina kasvattamaan Arsenalin ahdinkoa

Everton on valmiina kasvattamaan Arsenalin ahdinkoa, kun joukkueet ovat vastakkain Goodison Parkilla klo 19:30 alkaen.

Coolbetin Joulukalenteriin!

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Illan joukkueet lähtevät koitokseen hyvin erilaisista tilanteista. Evertonin kausi on ollut onnistunut, vaikka yhdessä kohtaa pieni vaikea jakso olikin. Nyt vaikuttaisi kutienkin siltä, että Carlo Ancelottin ryhmä on päässyt takaisin parempaan iskuun. Tästä osoituksena kaksi voittoa kahdesta edellisestä matsista, joissa molemmissa Everton oli lähtökohtaisesti altavastaaja. Chelsea kaatui kotona 1-0 ja edellismatsissa Leicester jäi nuolemaan näppejään, kun tuloksena oli 0-2 vierasvoitto Toffeesille.

Evertonilla on pysynyt siis myös oma pää puhtaana. Tämä on siinä mielessä iso pointti, koska Arsenal on tuskastellut maalinteon kanssa pahemman kerran. Edellispelissä Southamptonia vastaan syntyi pelitilannemaali, joka oli ensimmäinen Valioliigassa pitkään aikaan. Ottelu päättyi pistejakoon 1-1. Mikel Artetan potkuilla ei ole turhaan spekuloitu, sillä sarjasijoitus 15. ei tyydytä Tykkimiesten faneja, etenkään kun 13 pelissä on saatu kasaan 14 pistettä.

Tällä lapulla mentiin jatkoon eiliseltä!

Kokoonpanotilanteesta ei kumpikaan hyödy liiemmin. Arsenalilta sivussa ovat pelikieltoa kärsivät Granit Xhaka ja Gabriel, lisäksi Thomas Partey parantelee reisivammaansa. Everton lähtee sen sijaan kohtaamiseen ilman laitapakkeja Seamus Colemania ja Lucas Digneä.

Homma on tänään Evertonin käsissä ja sen myötä lähdetään isäntiä suosivalla sinkulla liikkeelle. Vaikka Arsenalin hyökkäyspeli on kehnolla tasolla tällä hetkellä, ei sovi laskea kokonaan pois vieraiden saumoja maalintekoon. Luotetaan kuitenkin, että täydet pisteet jäävät Merseysidelle ja vähintään pari maalia matsissa nähdään. Kerroin on kohdallaan, sillä itse pidän Evertonia huomattavasti suurempana ennakkosuosikkina, mitä oddsit osoittavat.

LYÖ VETOA!

Video: PSV Eindhovenin Donyell Malen laukoi näyttävän voittomaalin 30 metristä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here