Maaliodotuksia Molden sekä Rangersin matseihin

alfredo morelos puoliaika

Torstainen Eurooppa-liigahärdelli erottelee taas lisää jyviä akanoista, ja muutama myräkkä antaa aihetta pieneen panostukseen.

Tsekkailen tällä kertaa poikkeuksellisesti kahta kohdetta samalla hammaskiekolla, sillä näen sekä Molden ja Granadan välisen neppailun että Rangersin ja Slavia Prahan matsin maaliodottaman suhteellisen korkeana.

On totta, että sinällään tasokas Slavia Praha osaa puolustaa. Tästä saimme yhden osoituksen Leicesteriä vastaan. Nyt ei kuitenkaan pelkkä puolustaminen riitä, ja hyökkäykseen on satsattava. Katselin joukkueiden ensimmäisen väännön, ja totean Rangersin olleen vieraissa varsin pirteä. Vaikka Steven Gerrardin miehistölle riittää ottelussa maaliton tasapeli, en näe Glen Kamaran ja Alfredo Morelosin vireyttämän osaston kotinurmellaan pelkästään peruuttamaan lähtevän. Kokoonpanotilanne näyttää molemmilla joukkueilla ainakin näin kirjoitushetkellä hyvältä.

Ilman virallisia otteluita pitkin alkutalvea vaellellut Molde kikkaili jo edellisellä kierroksella yllätyksen kehiin pudottamalla upealla vierasesityksellä Hoffenheimin ulos karkeloista. Nyt tuli ensimmäisessä osaottelussa 2-0 dunkkuun Granadalta, joten kotikentällä saatetaan nähdä kuusimaalista Hoffenheim-kotisurffailua muistuttava tapahtuma. Molden on pakko hyökätä, se on selvä asia. Toki vierasmaalin päästäminen vaikeuttaisi tehtävää entisestään. Ottelun edetessä kasvava riskinotto avaa mukavia paikkoja myös Granadalle.

Granadalla on edelleen sivussa pienoinen lista pitkäaikaispotilaita, lisäksi edellisessä ottelussa nokkahuiluosastolle putosi puolustaja Dimitri Foulquier. Molde jatkaa kutakuinkin samalla miehityksellä kuin kolmessa edellisessä matsissa – pieni kolaus on kuitenkin ensimmäisessä osaottelussa punaisen napanneen tärkeän keskikenttäpelaajan Martin Ellingsenin poissaolo.

Pelivalinnat:

Muodostan tällä kertaa singleä riskikkäämmän tuplan, joka rakentuu seuraavista nähnäimistä:

Rangers-Slavia Praha yli 2 maalia, kerroin 1,53
Molde-Granada yli 2 maalia, kerroin 1,47

Vähintään kolmella maalilla valinnat kotiin, tasan kahdella maalilla kyseinen valinta mitätöidyksi, mutta liuska säilyy edelleen hengissä. Alle kahdella byyrillä lappu reisille. Muistakaahan pitää panostaso järkevänä suhteessa pelikassaan.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here