Coolbetin Blogi: Liverpool – Fulham

Coolbetin Blogissa julkaistaan joka viikko yksi Valiovihjeen otteluennakko. Tämän viikon ennakossa keskitytään Liverpoolin ja Fulhamin kohtaamiseen.

LYÖ VETOA!

Miksi lyödä vetoa Coolbetilla?

Liverpool etenee ennätyksestä toiseen

Tammikuun puolivälissä Liverpool tasasi pisteet Manchester Unitedin kanssa Anfieldilla. Kyseessä oli 68. peräkkäinen sarjaottelu Punaisten kotipyhätössä ilman tappiota. Liverpoolin tappioton kotiputki kesti lähes neljä vuotta ja oli maineikkaan seuran uusi ennätys.

Torstai-iltana Liverpool rikkoi jälleen uuden seuraennätyksen. Tuon tammikuisen United-ottelun jälkeen Liverpool on hävinnyt kotonaan nyt viisi perättäistä sarjapeliä ensimmäistä kertaa koko seurahistoriansa aikana. Liverpoolista tuli samalla myös Englannin pääsarjahistorian ensimmäinen hallitseva mestari, joka on hävinnyt kotonaan viisi peliä putkeen.

Tsekkaa koko blogi + pelivihje tästä

Fulhamilla mahdollisuudet jälleen tasaiseen otteluun

Sunnuntaina Liverpoolilla on mahdollisuus katkaista Anfieldin tappioputkensa, kun se saa vieraakseen sarjan häntäpään joukkueen Fulhamin. Kovin helpolla Punaiset tuskin pääsee sunnuntainakaan, sillä putoamista vastaan taisteleva Fulham tulee varmasti antamaan aivan kaikkensa.

Joukkueet kohtasivat viimeksi joulukuun puolivälissä ja tuolloin pisteet jaettiin hyvin tasaisen ottelun päätteeksi lukemin 1-1. Fulham pääsi ottelussa peräti neljä kertaa vaaralliseen maalintekotilanteeseen (Optan ”big chance”) ja se on mökkiläisten suurin huippupaikkojen määrä yksittäisessä ottelussa tällä kaudella.

 

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here