Superliiga-suunnitelmat herättävät inhoa – Gary Neville lyttää ManU:n ja Liverpoolin

Eurooppalaiset huippuseurat suunnittelevat omaa Euroopan Superliigaa, joka alkaisi jo elokuussa. Jalkapallomaailma on ottanut suunnitelmat vastaan tyrmistyneinä.

Superliigaan on tulossa Valioliigasta Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal ja Tottenham. La Ligasta Barcelona, Real Madrid ja Atlético Madrid sekä Serie A:sta Inter, AC Milan ja Juventus. Tavoitteena on saada mukaan vielä kolme huippuseuraa. Superliigassa olisi mukana 20 joukkuetta, joten joka kausi mukaan tulisi viisi vaihtuvaa seuraa.

Uefa ei ole näistä suunnitelmista lainkaan mielissään, vaan aikoo jopa sulkea osallistujaseurat niiden kansallisista sarjoista ja pelaajat maajoukkueista.

Jalkapalloa seuraavat ihmiset ovat ottaneet uutiset vastaan vihaisina, ja ihmiset kertovat häpeävänsä rakkaan seuransa toimintaa. ManU-legenda Gary Neville ei myöskään säästele sanojaan Sky Sportsin haastattelussa.

”Olen ollut Manchester Unitedin kannattaja 40 vuotta, ja nyt minua iljettää, että United ja myös Liverpool ovat mukana Superliigan suunnitelmissa. Esimerkiksi Liverpool esittää olevansa ihmisten ja fanien joukkue, jonka tunnuslause on ’You’ll Never Walk Alone’. Unitedilla on satavuotinen historia ja nyt seura on menossa vain rahan perässä liigaan, josta ei voi edes pudota. Tämä on häpeä!”

Gary Nevillen tykitystä

https://twitter.com/SkySportsPL/status/1384019428375924737

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän