Sassuolon hyökkääjälegenda Domenico Berardi teki viikonloppuna kaksi rankkarimaalia muutaman minuutin sisään.

Sassuolo kaatoi kotikentällään Fiorentinan numeroin 3-1 (0-1) Italian Serie A:ssa lauantaina. Kotijoukkue nousi toisella jaksolla rinnalle ja ohi.

Fiorentina meni puolen tunnin jälkeen johtoon, kun Giacomo Bonaventura osui ranskalaiskonkari Franck Riberyn syötöstä.

Tunnin kohdilla kuitenkin Sassuoloa vuodesta 2012 lähtien edustanut 26-vuotias hyökkääjä Domenico Berardi laukoi kaksi pilkkua sisään kolmessa minuuttissa! Italian maajoukkueeseenkin kuuluva Berardi on tehnyt 101 maalia Sassuololle. Maxime Lopez viimeisteli 3-1-loppunumerot vartti ennen loppua.

Serie A:ta on pelattu nyt 31 kierrosta ja kärjessä jatkaa Inter 56 pisteellä, yhdeksän pistettä ennen paikallisvihollistaan AC Milania edellä. Kotivoiton ottanut Sassuolo on puolestaan kahdeksantena 46 pisteellä. Sarjassa pelataan 38 kierrosta.

Rankkarit näkyvät videon kohdasta 2.05 min eteenpäin.

Domenico Berardin osumat

— —
KATSO MYÖS: Video: Barcelona voitti Espanjan Cupin – Messi taiteili upean maalin