Stadio Olimpicolla tarjolla todellinen huippumatsi

Stadio Olimpicolla on tarjolla todellinen huippumatsi tälle iltaa, kun isäntäjoukkue AS Roma haastaa sarjan kärkipaikasta taistelevan Juventuksen. Kertoimissa näkyy se, että Juventus on tänään se suurempi suosikki korjaamaan pisteet.

Serie A on tällä kaudella ollut mukavan tasainen, eikä Juventuksen yhdeksäs perättäinen Scudetto ole vielä kirkossa kuulutettua. Inter on sarjan kärjessä, mutta yhden ottelun enemmän pelanneena. Inter jäi eilen omassa kotimatsissaan tasapisteisiin Atalantan kanssa, joten tänään Juventuksella on voitolla tilaisuus nousta sarjan piikkipaikalle.

Juventuksen kausi on ollut Maurizio Sarrin alaisuudessa tasaisen varma ja todennäköisesti vain parempaa on luvassa. Tämän kalenterivuoden ensimmäisessä matsissa Vanha Rouva järjesti Cagliaria vastaan kunnon murskajaiset, vaikka Cagliari on ollut erinomainen tällä kaudella. Torinolaiset saivat todistaa Cristiano Ronaldon hattutemppua, jonka lisäksi vielä Gonzalo Higuain maalasi kertaalleen. Loppulukemat 4-0 oli myrskyvaroitus muille italialaisille joukkueille.

AS Roman kannattajat voivat olla tyytyväisiä menneeseen kauteen. Joukkue on europaikoissa kiinni ja realistisia mahdollisuuksia on vielä vaikka napata sarjan kolmossija. Edellinen ottelu oli kuitenkin Giallorossin kannalta huolestuttava, sillä Torino haki Roomasta 0-2 vierasvoiton. Roma hallitsi paikkoja, mutta ei millään saanut viimeisteltyä. Helposta tilanteesta ei tänäänkään matsiin lähdetä, sillä kokoonpanotilanne on tänään Juvella parempi kuin Romalla. Kun isännät kärsivät poissaolijoista, Juventuksen laaja rinki pystyy paikkaamaan omia rivejään.

Tänään on Juven sauma hyödyntää Interin pistemenetys. Pelivihjeessä luotetaakin siisJuventuksen iskukykyyn, vaikka Juventus ei ole Roman vieraana Stadio Olimpicolla kovinkaan loistavasti viime kausina pärjännyt. Allekirjoittanut on kuitenkin suhteellisen vakuuttunut siitä, että Cagliari-ottelu antoi sellaisen itseluottamuspiikin, että tämä ottelu voitetaan tavalla tai toisella.

Pelivihje: Juventus (2.27 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Diego Costa hurautti karting-autolla suoran uima-altaaseen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän