HJK teki kovan hankinnan – Rasmus Schüller siirtyy Klubiin

Veikkausliigajoukkue HJK ja 28-vuotias keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen. 

Schüller on Hongan kasvatti ja HJK:lle tuttu pelaaja kausilta 2012–15, jolloin hän teki Klubille 88 ottelussa 10 maalia. Vuonna 2016 hän siirtyi Ruotsiin BK Häckeniin, josta matka jatkui MLS-joukkue Minnesota Unitediin vuonna 2017. Viimeksi Schüller pelasi Klubissa loppukauden 2017 lainalla Minnesotasta.

Suomen mestaruuksia Rasmus Schüllerillä on neljä ja cup-mestaruuksia kaksi.

”Hienoa saada seuran jo entuudestaan hyvin tunteva ja parhaassa peli-iässä oleva paluumuuttaja vahvistamaan joukkuetta. Rade on kokonaisvaltainen keskikenttäpelaaja, joka sopii hyvin pelitapaamme. Hän on vahva kaikissa pelin vaiheissa ja tuo paljon laatua joukkueen pallolliseen pelaamiseen, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula HJK:n nettisivuilla.

Schüller on kuulunut Suomen maajoukkueen vakiopelaajiin jo vuodesta 2013 ja on pelannut yhteensä 40 ottelua. Nuorisomaajoukkueissa Schüller on pelannut U16-ikäluokasta lähtien.

”Mulla on pelkästään hyviä muistoja HJK-ajoiltani. Monta Suomen mestaruutta ja Suomen cupia palkintokaapissa. Tärkeitä aikoja elämässäni Klubin paidassa. Tosi ilolla palaan tänne kotiin”, muistelee Schüller.

”Tuon joukkueeseen kokemusta keskikentälle. Olen pelannut ammatikseni jo yli kymmenen vuotta jalkapalloa ja joka vuosi olen yrittänyt oppia uutta. Pallollista pelaamista ja myös puolustus suuntaan vahvaa kaksikamppailupelaamista, näitä toivon tuovani joukkueeseen.”

Rasmus Schüller palaa Klubiin

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Lähde: HJK

— —
KATSO MYÖS: Video: Zlatan maalasi AC Milanille – maaleja nyt neljällä vuosikymmenellä!

Edellinen artikkeliVideo: Zlatan maalasi AC Milanille – maaleja nyt neljällä vuosikymmenellä!
Seuraava artikkeliStadio Olimpicolla tarjolla todellinen huippumatsi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän