Video: Diego Costa hurautti karting-autolla suoran uima-altaaseen

Atletico Madridin hyökkääjä Diego Costa hurautti käsikäyttöisellä karting-autolla veteen toipuessaan loukkaantumisesta.

Costa julkaisi tapauksesta videon Instagram-tilillään, jonka muun muassa ESPN on jakanut Twitterissä. Videolla näkyy, kuinka käsillä ajettavalla ajopelillä huristeleva Costa lipsauttaa menopelinsä veteen.

Putoamisen jälkeen alkaa espanjalaishyökkääjän huvittava räpiköinti ylös altaasta. Vedestä päästyään Costa lähtee juoksemaan hätääntyneen näköisenä. Atletico-hyökkääjän paniikin voi selittää se, että hän näytti kaivavan juostessaan puhelimensa litimärkien housujen taskusta.

Costa on parhaillaan toipumassa loukkantumisesta. Hänen niskan aluettaan operoitiin marraskuun lopulla, ja paluu kentille koittaa arvioiden mukaan helmikuun aikana. Kuluvalla kaudella 31-vuotias Costa on pelannut Atleticon riveissä 15 ottelua, joissa on syntynyt ainoastaan kaksi maalia.

Diego Costa ajoi karting-autolla uima-altaaseen

https://twitter.com/ESPNFC/status/1215038067913957378?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1215038067913957378&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.laliiga.com%2Faihe%2Fcosta-diego%2F2020-01%2Fhahaa-diego-costa-naurattaa-videolla-katso-kuinka-hyokkaaja-putosi-mikroauton-paalta-altaaseen%2F

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – –

LUE MYÖS: Tottenhamille karmeita uutisia – Harry Kane sivussa ainakin huhtikuulle asti

Edellinen artikkeliTottenhamille karmeita uutisia – Harry Kane sivussa ainakin huhtikuulle asti
Seuraava artikkeliVetosampon futistriplaus – päivä 1: Triplaukseen eväät Ranskanmaalta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän