Hollantilaistoppari siirtyy Maarianhaminasta FC Interiin

Hollantilaistoppari Rick Ketting siirtyy
23-vuotias hollantilaistoppari Rick Ketting siirtyy FC Interiin. (Kuva: FC Inter)

Hollantilaistoppari Rick Ketting siirtyy turkulaisseuraan yksivuotisella sopimuksella IFK Mariehamnin riveistä.

23-vuotias Rick Ketting pelasi kauden aikana yhtä lukuun ottamatta kaikissa IFK:n Veikkausliigaotteluissa. Kolmella maalillaan hän oli Veikkausliigan eniten maaleja tehnyt puolustaja, jonka lisäksi hänet valittiin IFK Mariehamnin kannattajien toimesta joukkueen vuoden pelaajaksi. Kunniaa satoi myös Veikkausliigalta, joka valitsi Kettingin kahdesti kuukauden joukkueeseen.

Ennen Veikkausliigaan saapumistaan Ketting on edustanut kotimaassaan kasvattajaseuraansa Sparta Rotterdamia sekä Go Ahead Eaglesia. Kaudella 2015-2016 hän oli nostamassa kasvattajaseuraansa takaisin Eredivisieen.

– Tälle vuodelle sain tarjouksia eri maista ja sarjoista. Pelasin FC Interiä vastaan kolmesti viime kaudella, ja kokemukset Veritas Stadionista olivat hyviä. Juttelin myös Daanin kanssa ennen päätöstäni, ja hän kehui seuran ammattimaisuutta ja kehittymistä tukevaa ilmapiiriä. Sain itse saman tunteen valmentajan kanssa keskustellessani, Ketting kertoo Interin verkkosivuilla, viitaten viime kaudella Interissä pelanneeseen hollantilaiseen Daan Klinkenbergiin.

Interin tiedotteen mukaan Ketting on joukkueen käytettävissä jo tulevana lauantaina (18.1.), kun Inter kohtaa FC Floran vieraskentällä pelattavassa harjoitusottelussa.

Veikkausliigassa nähtiin viikonlopun aikana myös toinen kovan luokan pelaajakaappaus, kun Helsingin Jalkapalloklubi tiedotti lauantaina hankkineensa Rasmus Schüllerin. Huuhkajien vakionimiin kuuluvan Schüllerin tuore sopimus on kaksivuotinen.

Hollantilaistoppari Rick Ketting vahvistaa FC Interiä

https://twitter.com/FCInterTurku/status/1216274943685595136

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – – –

KATSO MYÖS: Video: Zlatan maalasi AC Milanille – maaleja nyt neljällä vuosikymmenellä

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän