Spursin maalihanat auki Norwichin isäntänä

Spursin maalihanojen uskaltaa olettaa avautuvan, kun sarjan perää pitävä Norwich saapuu vieraaksi Lontooseen. Vierasottelusta ei ole odotettavissa Teemu Pukin seuralle helppoa koitosta.

Tottenham on ilman muuta ennakkosuosikki näiden kahden joukkueiden kohtaamiseen. Spursin vire Jose Mourinhon alaisuudessa ei ole ollut toivotun tapaista, vaikka alku näyttikin kohtalaiselta. Viime aikoina pistemenetyksiä on kuitenkin nähty, näistä esimerkkeinä tappio paikallisottelussa Chelsealle ja vieraissa koettu tappio Southamptonille. Molempiin kyseisistä otteluista Spurs lähti suosikin viitta niskassaan, mutta ei yhtä selkeinä suosikkeina kuin tänään.

Norwich nappasi edellisessä matsissaan elintärkeän voiton Bournemouthista, kun Teemu Pukki maalasi ottelun ainokaisen puolen tunnin pelin jälkeen rangaistuspilkulta. 1-0 lukemiin päättynyt matsi oli Norwichin ensimmäinen kolmen pisteen voitto sitten syyskuun puolivälin City-matsin. Edellinen vierasottelu sen sijaan Norwichilta meni täysin penkin alle. Manchester United pöllytti Kanarianlintuja 4-0 lukemin. Tuossa ottelussa Pukki ei pelannut, joka tietysti on iso menetys joukkueelle.

Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta ei ole vierähtänyt kauaa. Joulukuun lopussa joukkueet ottivat yhteen Carrow Roadilla, jolloin pisteet tasattiin 2-2 lukemin. Tuo ottelu jätti jossittelun varaa, sillä Teemu Pukin VAR:illa hylätty maali olisi voinut olla huippuarvokas tulos Norwichille.

Tämän illan matsista ei vierasjoukkueen kannalta uskalla odottaa kovinkaan menestyksekästä. Tottenham on parhaimmillaan tehokas joukkue ilman loukkaantunutta Harry Kaneakin ja lukemat voivat helposti repsahtaa samankaltaisiksi, kuin ManU – Norwich ottelussa. Helpotusta Norwichille ei tuo keskuspuolustaja Ben Godfreyn nappaama pelikielto edellispelistä. Täten isketään liuskalle kotijoukkuetta pienellä tasoituksellakin.

Pelivihje: Tottenham Hotspur -1 (2.25 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Lue myös: Tyttöystävä löysi uuden seuran Huuhkajien pelaajalle

 

Edellinen artikkeliKasinotiistai! Nappaa 5€ ilmaisveto live-vedonlyöntiin
Seuraava artikkeliVideo: Arsenalin superlupaus maalasi upean soolosuorituksen päätteeksi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän