Loistava Teemu Pukki oli jälleen ottelun hahmo, kun Norwich teki melkoisen tempun kaatamalla Manchester Cityn!

Norwich kaatoi hallitsevan mestarin Manchester Cityn numeroin 3-2 (2-1) Valioliigassa lauantai-iltana! Teemu Pukki oli jälleen mahtavassa iskussa.

Norwich meni 1-0-johtoon 18. minuutilla, kun Kenny McLean puski pallon verkkoon. Kymmenen minuuttia myöhemmin Todd Cantwell laittoi pallon tyhjiin, kun Teemu Pukki jakeli hävyttömän kauniin ja täydellisen syötön. Sergio Aguero kavensi avausjakson lopussa.

Toisen jakson alussa Pukki oli itse maalintekijänä Manchester Cityn puolustajien sähläyksen jälkeen ja lukemat olivat 3-1. Manchester Cityn Rodrico kavensi 88. minuutilla, mutta Norwich kesti lopun takaa-ajon!