Video: Shakhtarin Danylo Sikan sähelsi käsittämättömästi tyhjästä maalista ohi

Celtic ja Shakhtar Donetsk kohtasivat tiistai-iltana Mestarien liigassa. Ukrainalaisten Danylo Sikanin ruuti oli harvinaisen märkää.

Shakhtar Donetsk kaipasi tiistai-illan Mestarien liigan kierrokselta kipeästi pisteitä pitääkseen elossa haaveet jatkopaikasta. Ukrainalaisryhmä matkasi Skotlantiin pisteitä jahtaamaan Celticin kustannuksella.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen ei näyttänyt Shakhtarin kannalta hyvältä, kun kotijoukkue johti ottelua Georgios Giakoumakisin maalilla. Toisen puoliajan alkupuoliskolla Mykhailo Mudrik tykitti upealla laukauksella Shakhtarin tasoihin Danylo Sikanin saalistaessa syötön.

TSEKKAA TÄMÄ:

Vaihdosta kentälle tulleella Sikanilla oli myöhemmin miljoonan taalan paikka iskeä Shakhtarille johtomaali. Sikan sai rangaistuspilkun kohdalle syötön ja edessä siinsi tyhjänä ammottanut maali. Ukrainalaisnuorukainen ei kuitenkaan saanut palloa haltuun, vaan sähläsi sen uskomattomalla tavalla maalin ohi ja päätyrajasta yli.

Ottelu päättyi lopulta tasalukemin 1–1. Shakhtar on ennen päätöskierrosta kolme pistettä toisena majailevaa Leipzigia perässä.

Danylo Sikan kämmii pallon avopaikasta ohi

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

Edellinen artikkeliVideo: Benfica pudotti Juventuksen jatkosta – Rafa Silvalta ihana takavasaramaali
Seuraava artikkeliVideo: Pelaaja taklataan ovea päin – oven takana ollut mies haastaa myllyyn

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän