Celtic ja Shakhtar Donetsk kohtasivat tiistai-iltana Mestarien liigassa. Ukrainalaisten Danylo Sikanin ruuti oli harvinaisen märkää.

Shakhtar Donetsk kaipasi tiistai-illan Mestarien liigan kierrokselta kipeästi pisteitä pitääkseen elossa haaveet jatkopaikasta. Ukrainalaisryhmä matkasi Skotlantiin pisteitä jahtaamaan Celticin kustannuksella.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen ei näyttänyt Shakhtarin kannalta hyvältä, kun kotijoukkue johti ottelua Georgios Giakoumakisin maalilla. Toisen puoliajan alkupuoliskolla Mykhailo Mudrik tykitti upealla laukauksella Shakhtarin tasoihin Danylo Sikanin saalistaessa syötön.

Vaihdosta kentälle tulleella Sikanilla oli myöhemmin miljoonan taalan paikka iskeä Shakhtarille johtomaali. Sikan sai rangaistuspilkun kohdalle syötön ja edessä siinsi tyhjänä ammottanut maali. Ukrainalaisnuorukainen ei kuitenkaan saanut palloa haltuun, vaan sähläsi sen uskomattomalla tavalla maalin ohi ja päätyrajasta yli.

Ottelu päättyi lopulta tasalukemin 1–1. Shakhtar on ennen päätöskierrosta kolme pistettä toisena majailevaa Leipzigia perässä.