Benfica voitti maali-iloittelussa Juventuksen kotikentällään 4–3. Isäntien Rafa Silva teki ottelussa kaksi maalia, joista toinen oli todellinen kaunokainen.

Italialaisjätti Juventusta ei nähdä Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa. Asialle tuli varmistus tiistai-iltana, kun torinolaiset kärsivät 4–3-vierastappion Benficalle.

Pakkovoiton edessä ollut Juventus sai heti ottelun ensimmäisellä puoliajalla shokkihoitoa, kun Benfica johti ottelua tauolle mentäessä peräti 3–1. Toisella puoliajalla Benfica karkasi jo kolmen maalin johtoon. Juventus nostatti vielä hetken toiveitaan iskemällä noin vartti ennen loppua kaksi pikamaalia, mutta osumat jäivät lopulta ottelun viimeisiksi.

Yksi ottelun hahmoista oli Benfican Rafa Silva. Portugalilaislaituri viimeisteli joukkueensa kaksi viimeisintä maalia. Etenkin 3–1-maali oli upeaa katsottavaa, kun hän ohjasi pallon voimalla kantapäällään Juventuksen verkkoon laidalta tulleesta syötöstä.