Eurooppa-liiga: HJK – AS Roma 27.10.2022

Eurooppa-liiga on lohkovaiheen osalta jo loppusuoralla, kun Helsingissä pelataan mielenkiintoinen vääntö koleassa kelissä. AS Roma saapuu pääkaupunkiimme HJK:n vieraaksi.

Tekonurmella pelattava ottelu antaa oman etunsa Klubille. Toinen etu helsinkiläisille saadaan parin viikon huilista, kun Veikkausliiga saatiin pakettiin. Kertoimissa kuitenkin kotijoukkueelle ei paljoa saumaa jätetä.

Pelkälle Klubin tekemälle maalille saa kertoimen 1.98, mutta maalit ovat tänä iltana tiukassa. Klubin karkelot eurokentillä ovat muutenkin päättymässä, mutta AS Roma tarvii kipeästi pisteitä jatkoa ajatellen. Betis menee menojaan, mutta myös bulgarialainen Ludogorets on mennyt ohi pisteissä.

Poissaolijoiden lista ei ole mittava tai yllättävä, mutta Paulo Dybalan loukkaantuminen niistä taatusti nimekkäin. Vieraiden vahvuudesta puuttuu myös Nicolo Zaniolo korttitilin täyttymisestä johtuen ja samasta syystä isänniltä huilaa kapteenistoon kuuluva Jukka Raitala.

Jose Mourinhon ryhmälle kelpaa Suomen tuliaisina vain ja ainoastaan voitto, jotta pudotuspelihaaveet ovat vielä omissa käsissä. HJK-puolustus pitää varmasti tiivistä iltaa ja kotietu on tänään normaalia suurempi. Kokeillaan mukavaa kerrointa saavaa alle 2.5 maalin linjaa.

Lapulle: ottelussa alle 2.5 maalia (2.05)

Edellinen artikkeliVideo: Pelaaja taklataan ovea päin – oven takana ollut mies haastaa myllyyn
Seuraava artikkeliVideo: Lukas Hradecky torjui rankkarin lisäajalla – ja sysäsi Atletico Madridin ulos jatkopeleistä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän