Seattle Sounders FC on Major League Soccerin mestari 2019! Kyseessä on seuran historian toinen MLS-mestaruus.

Seattle Sounders FC kaatoi Major League Soccerin finaalissa Toronto FC:n numeroin 3-1 (0-0) sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa.

70 000 katsojan edessä CenturyLink Fieldissä, Seattlessa pelatussa ottelussa kaikki neljä maalia nähtiin toisella jaksolla. Kotijoukkue meni 1-0-johtoon 57. minuutilla omalla maalilla ja Victor Rodriguez lisäsi johtoa 76. minuutilla. Raul Ruidiaz teki 3-0-osuman 90. minuutilla ja Toronto FC:n kavennusmaalin aivan lopussa teki vielä Jozy Altidore

Seattle on MLS-mestari

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Tosi-tv-ohjelmassa etsitään KuPS:lle pelaajaa – voittajalle luvassa sadantonnin pelaajasopimus!