Raheem Sterling hyllytettiin kahakan vuoksi maajoukkueesta

Joe Gomezin (vas.) ja Raheem Sterlingin välinen kahakka sunnuntain ottelussa johti lopulta Sterlingin pudottamiseen maajoukkueesta. (Kuva: Getty Images)

Raheem Sterling on hyllytetty Englannin maajoukkueesta. Taustalla on hänen ja Liverpool-puolustaja Joe Gomezin välinen kahakka.

Episodi sai alkunsa sunnuntaina, kun Liverpool ja Manchester City kohtasivat Valioliigan huippuottelussa. Liverpoolin 3-1 voittoon päättyneessä ottelussa, kun Sterling peruutti kohti Gomezia, joka reagoi tilanteeseen tönäisemällä Sterlingiä.

Muun muassa BBC Sport kertoo, että sunnuntaina alkanut tilanne sai jatkoa myös maanantaina, kun pelaajat tapasivat Englannin maajoukkueen kokoontumisessa. Sterlingin kerrotaan yrittäneen tarttua Gomezia niskasta joukkueen ruokalassa harjoitusten jälkeen.

Muut pelaajat luulivat aluksi Sterlingin vain vitsailevan, mutta pian kaksikko jouduttiin repimään erilleen toisistaan. Maanantain välikohtauksen seurauksena Englannin jalkapalloliitto tiedotti, ettei Sterling pelaa torstaisessa EM-karsintaottelussa, jossa Englanti kohtaa Montenegron. Syyksi kerrottiin ”häirintä joukkueen alueella”.

– Yksi suurimmista haasteistamme ja samalla vahvuuksistamme on se, että olemme pystyneet erottamaan joukkueiden välisen kilpailun maajoukkueesta. Olemme päättäneet, ettei Raheem pelaa Montenegroa torstaina. Minusta tuntuu, että tämä on joukkueen kannalta oikea ratkaisu, päävalmentaja Gareth Southgate lausui.

Myös Sterling kommentoi asiaa Instagram-tilillään, kertoen hänen ja Gomezin keskustelleen ja sopineen asian. Hän myös myönsi, että tunteet kävivät kuumana ja ottivat  hänestä vallan.

Vahvasti EM-paikassa kiinni olevalle Englannille torstain Montenegro-ottelu on todellinen juhlaottelu, sillä kyseessä on miesten maajoukkueen historian tuhannes ottelu.

Raheem Sterling kommentoi tapausta Instagramissa

https://www.instagram.com/p/B4vs0UiAJCv/

Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvan myös tästä.

https://twitter.com/sterling7/status/1194218150352609281

– – – – –

Video: Seattle Sounders FC on Major League Soccerin mestari

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän