Erzebirge Auen vierasreissu Karlsruheen tarkastelun alla

Erzebirge Auen vierasreissu Karlsruheen pääsee tänä maanantaina tarkastelun alle, joka on Saksan 2. Bundesliigan ainoa matsi tälle iltaa. Tasainen kamppailu on realismia, eikä maaleilta säästytä.

Saksan Bundesliiga on ilostuttanut alkukauden mittaan huikealla tasaisuudellaan. Kauas ei ole omena puusta pudonnut divarinkaan puolella. 2. Bundesliigassa kymmenen pistettä erottaa nousukahinoista taistelevan Stuttgartin ja putoamiskarsintoihin suuntaavan Bochumin.

Kotijoukkue KSC nousi täksi kaudeksi takaisin kakkosbundesiin. Startti kauteen on ollut kohtalainen ja saldona on 15 pistettä. Tämä oikeuttaa sarjasijoitukseen keskikastissa. Eintracht Braunschweigista Karlsruheen siirtynyt Philipp Hofmann on ollut alkukauden valopilkku tehotilastoissa. Kahteentoista matsiin on syntynyt mukavat seitsemän kaappia.

Erzebirge Aue on aloittanut vieläkin tahdikkaammin. Joukkue on sarjassa viidentenä, kun pistetilillä on 19 pojoa. Tänään Aue voi nousta Heidenheimin ohi neljänneksi, jos täysi pistepotti lähtee mukaan Wildparkstadionilta.

Joukkueiden edelliset keskinäiset ovat kaudelta 2017-2018. Tällöin KSC havitteli nousua takaisin 2. Bundesiin, kun Aue puolusti karsinnoissa omaa paikkaansa. Kaksiosainen ottelupari päättyi tällöin yhteismaalein 3-1 Auelle. Tänään on revanssin paikka, joskaan panokset eivät ole samaa luokkaa.

Tänään kotijoukkue on aavistuksenomainen ennakkosuosikki, ottaen huomioon Auen heikohkon vireen vieraspeleissä. KSC on kuitenkin ollut sangen tasuriherkkä joukkue ja viisi edellsitä sarjapeliä onkin mennyt piste per peli tahtiin. Allekirjoittanut ei siis lähde hakemaan ottelun voittajaa liuskalle, vaan haetaan osumaa maalimäärästä. Molemmat joukkueet todennäköisesti verkkoa heiluttavat ja osumat tuskin alle kolmen jäävät.

Pelivihje: ottelussa yli 2.5 maalia (1.84 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

HS: Tosi-tv-ohjelmassa etsitään KuPS:lle pelaajaa – voittajalle luvassa sadantonnin pelaajasopimus!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here