HS: Tosi-tv-ohjelmassa etsitään KuPS:lle pelaajaa – voittajalle luvassa sadantonnin pelaajasopimus!

Äskettäin Suomen mestaruuden voittanut KuPS etsii uutta pelaajaa tosi-tv-ohjelmassa alkuvuonna 2020! Voittajalle on luvassa rahakas pelaajasopimus.

Seuraava Veikkausliiga-kausi käynnistyy huhtikuussa 2020. Silloin Kuopion Palloseuran kokoonpanossa on uusi hankinta, joka on tehnyt 100 000 euron arvoisen pelaajasopimuksen! Pelaaja voi olla joku jo tunnettu pelaaja kotimaasta tai ulkomailta tai miksei jopa joku toistaiseksi suurelta yleisöltä piilossa ollut pelaaja.

PlayOff-nimiseen tosi-tv-ohjelmaan ruvetaan pian etsimään kiinnostuneita pelaajia. Voittajalle luvassa oleva sadantuhannen euron arvoinen pelaajasopimus saanee varmasti liikkeelle ison joukon pelaajia, jotka ovat valmiita taistelemaan julkisuudessa Veikkausliiga-sopimuksesta mestarijoukkueeseen.

Tuotantoyhtiö Lability tekee ohjelman, jonka näyttää ensi keväänä televisiokanava Nelonen. Ohjelman juontajana on kuusi Veikkausliigan mestaruutta voittanut Sebastian Sorsa.

Ohjelman ensimmäinen jakso esitetään 17. helmikuuta ja viimeinen jakso esitetään vähän ennen Veikkausliiga-kauden alkua.

KuPS etsii uutta pelaajaa

Pelaajat kilpailevat kahdessa joukkueessa, keltaisessa ja mustassa, voittopotista. Joukkueille on tiettävästi tulossa kokeneet tähtivalmentajat. Idea ei ole ainutlaatuinen, sillä vastaavanlaisia ohjelmia on ollut aiemminkin maailmalla

”Idea on tullut alun perin KuPSilta. He sanoivat miettineensä tällaista kilpailua jo jokin vuosi sitten. Tuotantoyhtiömme jalosti sitten KuPSin idean ohjelmaksi. Kuopion Palloseuran näkökulmasta seurabrändi saa kansallisen tason vahvistusta. Kuopion kaupunki on yksi ohjelman pääyhteistyökumppani. Tämä on sekä KuPSille että Kuopiolle mielenkiintoinen markkinointimahdollisuus”, Sorsa sanoo HS:ssä.

Sorsan mukaan ohjelmaan on todennäköisesti lähdössä mukaan Veikkausliigassa jo tunnettuja pelaajia.

Lähde: Helsingin Sanomat

— —
KATSO MYÖS: Video: Kamerunilaispelaajalta nähtiin vuoden höntyilevin liuku maaottelussa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here