RB Leipzig tekee visiitin Pietariin

RB Leipzig tekee visiitin Pietariin, kun Mestarien liigan lohkovaiheen neljäs ottelukierros potkaistaan käyntiin. Saksalaisia on isännöimässä tietysti Zenit, jolla on vastassa hurjavireinen joukkue. Maaliverkot ovat heiluneet tiuhaan tahtiin edellisotteluissa.

Joukkueilla on tuore kohtaaminen Mestarien liigasta edelliskierroksella. Red Bull Areenalla pelattu matsi alkoi venäläisten kannalta suotuisasti. Yaroslav Rakitsky iski vieraat ensimmäisellä puoliajalla johtoon, mutta toisella puolikkaalla RB Leipzig iski pökköä pesään. Konrad Laimer tasoitti lukemat ja pian tämän jälkeen Marcel Sabitzer upotti täydellisellä laukauksella voittomaalin Zenitin verkkoon.

Kerroinjakauma 3.20 – 3.73 – 2.38 osoittaa sen, että vieraat ovat tänään osittain ennakkosuosikkeja. Se ei ole ihme, sillä Die Roten Bullen on takonut järkyttävällä tahdilla maaleja edellismatseissa. Wolfsburg kaatui Saksan cupin ottelussa tylysti kotikentällään lukemin 1-6. Huomattavaa on se, että Wolfsburg oli Saksan pääsarjajoukkueista ainoa ilman tappiota tuohon otteluun saakka. Tätä seurasi viikonlopun Bundesliiga-ottelu Mainzia vastaan, jossa RB Leipzig kyykytti vieraita lukemin 8-0.

Pelivihjeessä tartutaankin siis vieraiden voittoon. Kahteen otteluun maaliero 14-1 ei ole sattumaa ja leipzigilaisten hyökkäyspelaaminen on pelottavan tehokasta. Krestovsky Stadion ei varmasti ole niitä helpoimpia paikkoja pelata vieraissa ja myös Zenit on ollut hyvässä vireessä tällä kaudella. Siitä huolimatta vieraskerroin on riittävän korkea, joten se isketään lapulle.

Ilmaiskisa: Veikkaa Mestarien liigan tuloksia – voit voittaa 10 000 €

Pelivihje: RB Leipzig (2.38 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Lähes kaksi vuotta pelaamatta – Valencia-toppari tekee paluun kokoonpanoon UCL:ssä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here