Taivaansinisten kyydissä kohti tiistain Tuplausta

Taivaansinisten kyydissä isketään kohti tiistain Tuplausta, kun lapulla on näitä jengejä kaksin kappalein. Englannista ja Italiasta.

Miksi valita Coolbet?

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin! 

Manchester City on tällä hetkellä mielettömässä iskussa ja Valioliigan mestaruus on jo monien mielestä jaettu Pep Guardiolan joukkueelle. City on voittanut historiallisesti 20 edellistä matsiaan, edellisen kerran kaatui West Ham menneenä viikonloppuna 2-1 voitolla. Edellisestä tappiosta on aikaa 27 matsia. Kovia lukuja ja kertoo siitä, kuinka hurjaan vireeseen Guardiola on Cityzensin saanut vaikeahkon alkukauden jälkeen.

City tunnetaan myös hyvänä kotijoukkueena ja 13 kotiottelusta voittoja on tullut 10 kipaletta. Se onkin koko sarjan paras saldo. Vastaavasti Wolvesilla on kasassa vain 15 pistettä 13 vierasmatsista.

Näillä spekseillä lienee sanomattakin selvää, että myös tänään Cityn voitto löytyy lapulta. Suoran voiton kerroin Coolbetilla on vaivainen 1.24 ja sekin on tämän hetken markkinatoppi, tilannetta hyvin kuvaavasti. Kun yhdistetään voittoon alle 3.5 maalin vaatimus, muuttuu tilanne kertaheitolla kiinnostavammaksi. Wolvesin peleissä harvemmin maaleilla mässäillään, eikä Cityllä ole tänäänkään mikään tarve painaa kaasu pohjassa. Kontrollin kautta tilauksessa turvallinen 2/3-0 voitto.

Lappu täydennetään Lazioon luottaen, tasoituksen kautta. Italian maaperän taivaansinisten Lazion lähtökohdat ovat hyvät illan matsiin. Kotijoukkue on selkeä ennakkosuosikki siipirikkoista Torinoa vastaan, mutta koska kerroin riittää vaadittuun kakkoseen, niin poimitaan tasapeli mukaan kohteeseen.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here