Onni Valakari pelaa huippukautta Kyproksen pääsarjassa. Maanantaina Valakari iski kaksi maalia Pafoksen voittaessa Ermisin 3-1.

Coolbet: Parhaat kampanjat ja kertoimet!

Onni Valakari jatkoi häikäiseviä otteitaan maanantaina Kyproksen pääsarjassa, kun hänen ja Paulus Arajuuren edustama Pafos kaatoi kotikentällään Ermisin loppulukemin 3-1. Molemmat suomalaiset kellottivat ottelussa täydet minuutit.

Valakari iski Pafoksen 2-1-voittomaalin rangaistuspotkusta ottelun 59. peliminuutilla. Illan toisen täysosumansa hän viimeisteli upeasti vapaapotkusta, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä viitisen minuuttia.

Kahden maalinsa myötä Valakari nosti koko kauden maalisaldoksi jo komean 12. Keskikenttäpelaaja nousi jakamaan jo koko sarjan maalipörssin toista sijaa Berat Sadikin, Ioannis Pittasin ja Giorgi Kvilitaian kanssa. Maalipörssin kärki, Nicolas Diguiny, on tehnyt 13 maalia.

Onni Valakarin vapari yllätti Ermis-maalivahdin

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Pasi Rautiainen ja Jari Litmanen EM-kisastudiossa 1992