Eurooppa-liigassa nähtiin kenties historian onnekkain läpiajomaali marraskuussa 2015. Selostajatkin repeilivät tilanteelle.

Itävaltalainen Rapid Wien kaatoi vieraskentällä tshekkiläisen Viktoria Plzenin numeroin 1-2 (0-1) Eurooppa-liigan E-lohkon ottelussa marraskuussa 2015. Rapid Wienin itävaltalaiskeskikenttäpelaaja Philipp Schobesbergerilla oli ottelussa tähdet kohdillaan.

Schobesberger teki ensin avausjaksolla 0-1-osuman, mutta Viktoria Plzen tasoitti 70. minuutilla. Sitten 77. minuutilla nähtiin ratkaisu, kun Schobesberger teki illan toisen osumansa läpiajosta ja näin vieraille 1-2-voitto.

Tuossa läpiajomaalissa oli iso annos säkää tai sitten kyseessä oli poikkeuksellisen tyly hämy. Nimittäin Schobesberger kaatui juuri ennen viimeistely-yritystään ja keräiltyään nurmen pinnassa pallo kimposi hänen jalastaan maaliin.