Jalkapallon Ykkönen käynnistyi keskiviikkoiltana, kun sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvat TPS ja VPS kohtasivat.

TPS koki karvaan pettymyksen, kun miesalivoimainen VPS nousi lopussa tasoihin. Loppunumerot Turussa olivat 1-1 (1-0).

Turkulaisten Joakim Latonen vei kotijoukkueen johtoon 11. minuutilla sijoittamalla pallon maalin kattoon. Toisella jaksolla TPS:n tilanne helpottui, kun VPS-toppari Ali Ceesay otti lyhyen ajan sisään kaksi keltaista korttia ja lensi suihkuun 64. minuutilla.

TPS ei käyttänyt omia paikkojaan, mutta VPS sen sijaan onnistui lähes ainoasta vaarallisesta hyökkäyksestään. Pallo tuli maalinedustalla vaasalaislegenda Steven Morrisseylle, joka tasoitti nätillä laukauksella.