Real Madrid nousi voittoon El Clasicossa – Jude Bellingham ratkaisi lisäajalla

20-vuotias englantilaistähti Jude Bellingham nousi ratkaisijaksi tunteita herättäneessä El Clasicossa sunnuntai-iltana.

Real Madrid kaatoi Barcelonan numeroin 3-2 (1-1) La Ligan huippukamppailussa myöhään sunnuntai-iltana.

Andreas Christensen puski Barcelonan johtoon heti 6. minuutilla, mutta Vinicius Junior tasoitti rankkarista 18. minuutilla. Rankkaritilanne herätti mielipiteitä, sillä näytti siltä, että Lucas Vazquez kolautti itse Barca-toppari Pau Cubarsin jalkaan.

Barcelona oli lähellä johtoa, kun pallo saatiin maaliviivalle – tai maaliin – asti. Monelle tuli yllätyksenä, ettei La Ligassa ole käytössä maaliviivateknologiaa. Fermin Lopez vei kuitenkin Barcan uudelleen johtoon 69. minuutilla.

Real ei silti luovuttanut, vaan Vazquez tasoitti 73. minuutilla. Ja voittomaali nähtiin 91. minuutilla, kun Jude Bellingham pamautti Vazquezin syötön sisään, 3-2.

Realin mestaruus on enää sinettiä vailla (81 pistettä), kun kuusi kierrosta on pelaamatta. Toisena olevalla Barcelonalla on kasassa 70 pistettä. Kolmantena on upeaa kautta pelaava Girona 68 pisteellä.