Nicklas Bendtneriltä karuja paljastuksia elämäkerrassaan – ”90 minuutin jälkeen olin hävinnyt 400 000 puntaa”

Nicklas ”Lord” Bendtneriltä ilmestyi vastikään uusi elämäkerta, jossa käydään läpi tanskalaisen seikkailuja kentällä ja sen ulkopuolella.

Kulttipelaajan maineeseen aikoinaan Arsenalissa noussut Nicklas Bendtner julkaisi hiljattain elämäkertakirjan.

Railakasta ja otsikoissa ryvettynyttä elämää viettäneen Bendtnerin elämässä on värikkäitä vaiheita todentotta riittänyt. Vuonna 2013 Bendtner jäi kiinni rattijuopumuksesta. Vuonna 2018 hän puolestaan sai tuomion pahoinpideltyään taksikuskin.

Siviilipuolen ongelmat ovat jatkuneet myös peliongelman kanssa painimisessa. Tuoreessa kirjassaan Bendtner kertoo hävinneensä järjettömiä määriä rahaa uhkapeleihin. Vuonna 2011 Arsenalissa pelatessaan ongelma kärjistyi yhdellä humalaisella kasinoreissulla.

”90 minuutin jälkeen olin hävinnyt 400 000 puntaa (noin 440 000 euroa). Rahoja, joita minulla ei ollut”, Bendtner kertoo kirjassaan Guardianin mukaan.

Se ei kuitenkaan vielä pysäyttänyt Bendtneriä lopettamaan pelaamistaan tai railakasta elämäntapaansa. Rahahanat ovat olleet auki.

”On vaikea sanoa, miten paljon on mennyt, mutta noin 50 miljoonaa kruunua (noin 6,9 miljoonaa euroa) varmaankin. Se on mennyt sekä pelaamiseen että mukavaan elämään.”

Tällä hetkellä Bendtneriltä puuttuu sopimus mihinkään seuraan. Hänen piti siirtyä Kiinan pääsarjaan, mutta koronakriisi vesitti suunnitelmat.


KATSO MYÖS: Huuhkajille komea kotivoitto – Fredrik Jensen onnistui jälleen

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän