Odotettua maalirikkaampaa pallottelua Pohjois-Makedoniassa?

Kansojen liiga tarjoaa keskiviikkonakin mielenkiintoisia myräköitä. En tällä kertaa tarraa kiinni kaikkein eroottisimpaan, mutta pehmopornoileva jalkapallokin käy.

Pohjois-Makedonia – Georgia

Pohjois-Makedonia ja Georgia ovat miehittäneet C-liigan lohkonsa piikkipaikat kolmen kierroksen jälkeen viidellä pisteellään, ja keskiviikkona olisi makoisa sauma ottaa ykköstila puhtaasti omaan haltuun. Joukkueet tasasivat pisteet 1-1 -tuloksen myötä kuukausi sitten väännetyssä taistossa Georgiassa. Tuolloin Georgia hallitsi ottelutapahtumia puoliselvästi, ja vaikka kotiedun merkitys on vallitsevassa tilanteessa pienentynyt, odotan Pohjois-Makedonian pääsevän aikaisempaa paremmin pallotteluun mukaan.

Pohjois-Makedonia tasasi sunnuntaisessa maalirikkaassa (3-3) kikkailussaan vieraissa pisteet Viron kanssa, Georgia puolestaan haki 2-2 vierastasurin Armeniasta. Viron hyökkäyspelaaminen on ollut jo pitkään varsin onnetonta, ja Pohjois-Makedonian kolme päästettyä maalia kielivätkin melkoisista puolustuspään ongelmista.

Lechin ryhmässä Puolassa riplaileva georgialaishyökkääjä Nika Katcharava on ollut vaarallisella päällä – samoin sekä seurajoukkueessaan Anorthosissa että maajoukkueessa maaleja liukuhihnalta mättänyt Tornike Okriashvili. Myös Pohjois-Makedonialta löytyy keskikentältä ja hyökkäyksestä vahvoissa eurooppalaisseuroissa palloilevia tulivoimaisia vipeltäjiä (mm. Enis Bardhi ja Elif Elmas), joita Genoan riveissä vastustajien puolustuksia kiusaava 37-vuotias Goran Pandev jaksaa edelleen tukea. En löytänyt kummastakaan joukkueesta mullistavia poissaolouutisia, joten kutakuinkin parhaimmilla mennään.

Pelivalinta

Itse näen sekä Pohjois-Makedonian että Georgian vahvuudet nimenomaan hyökkäyspäissä, ja kun lohkotilannekin on otollinen, odotan ottelusta maalirikkaampaa koitosta, kuin mitä markkinan lihapullatiskeillä lukee.  Pohjois-Makedonia on jäänyt viimeisen kolmen vuoden aikana pelaamissaan 14 kotiottelussa maaleitta ainoastaan kerran, ja vastustajan nylonia on onnistuttu venyttämään kovempienkin ryhmien vierailujen aikana. Myös Georgia on ollut vierasnurmilla rohkea, joten yli 2 maalista tarjottava kerroin 1,91 kiinnostaa. Tasan kahdella maalilla siis panos takaisin. Sellaista.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Edellinen artikkeliNicklas Bendtneriltä karuja paljastuksia elämäkerrassaan – ”90 minuutin jälkeen olin hävinnyt 400 000 puntaa”
Seuraava artikkeliVideo: Solomon Asante nyrkkeili pallon maaliin ”Jumalan käsi” -tyyliin Pohjois-Amerikan kolmostasolla

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän