Tuplauskampanja käyntiin erikoisella kaksikolla

Tuplauskampanja laitetaan tälle viikkoa käyntiin erikoisella kaksikolla, kun kohteet poimitaan Ruotsin Superettanin lisäksi U21-maajoukkuepeleistä.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Maalintekoon luotetaan kokonaisvaltaisesti päivän liuskalla. Ensimmäisenä vuorossa on Ruotsin toiseksi ylintä sarjatasoa, jossa viime kaudella pudonnut AFC Eskilstuna isännöi Örgryteä 22. kierroksen paketoivassa kohtaamisessa.

Alkukauden pahasti sukeltanut kotijoukkue on piristynyt viime kierroksilla toden teolla ja tänään ei vieraille mitään tule ilmaiseksi. Vaikka AFC kuuluu tilastollisesti sarjan huonoimpiin kotijoukkueisiin, se tuskin tänään nollille tulee tässä viretilassa jäämään. Vaikkei vieraillakaan ole kausi kotistadikan ulkopuolella ihan nappiin sujunut, on maaleja onnistuttu silti kohtalaisella prosentilla mättämään. Molempien maalia lapulle.

Tuplauksen täydentävä kohde otetaan U21-maajoukkueiden EM-karsinnasta. Ranska ja Slovakia kohtaavat kakkoslohkon pelissä ja ranskalaiset ovat selvä ennakkosuosikki, josta osoituksena 1.07 kerroin suoralle voitolle. Tässä kohtaamisessa ei maaleilta tulla välttymään ja fransmannit tekevät vieraista hakkelusta, joten yli 2.5 maalin linja rikotaan.

TUPLAAMAAN!

Huuhkajille komea kotivoitto Bulgariasta – Fredrik Jensen onnistui jälleen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän