Mestarien liigan kausi huipentuu

Mestarien liigan kausi huipentuu lauantai-iltaan, kun Tottenham ja Liverpool ottavat yhteen Wanda Metropolitanolla. Liverpool lähtee ennakkosuosikkina finaaliin, mutta oman mausteensa Tottenhamin mahdollisuuksiin tuo kokoonpanoon palaava Harry Kane.

Himoittu UCL-pysti tekisi molemmille seuroille enemmän kuin hyvää. Liverpoolin edellinen on juurikin Mestarien liigan voitto vuodelta 2005. Tämän jälkeen on tullut Englannin liigacup kertaalleen vuonna 2012. Tottenham on edellisen kerran kannun makuun päässyt 2008. Tuolloin Spurs voitti liigacupin ja se on seuran ainoa pysti 2000-luvulta.

Ilmainen veikkauskisa Mestarien liigan finaaliin – nappaa 10 000 euron potti!

Kuten kertoimet osoittavat, on Liverpoolilla harteillaan ennakkosuosikin viitta. Kun otetaan tarkasteluun 14 edellistä kohtaamista, on Liverpool hävinnyt vain kertaalleen Tottenhamille. Viime vuonna Real Madrid vei voiton, kun Loris Karius hölmöili maalinsuulla ja Mo Salah jätti ottelun kesken jo ensimmäisellä puoliajalla. Tällöin Liverpool oli underdogin asemassa. The Reds lähtee otteluun ilman keskikenttäpelaaja Naby Keitaa, mutta joukkueella on keskikentälle laittaa laatupelaajia.

Tottenham on monien yllätykseksi raivannut tien finaaliin saakka. Putoamiselta on vältytty täpärästi. Valioliigan voittanut Manchester City oli Raheem Sterlingin paitsiomaalin päässä jatkopaikasta ja Ajax kaatui lisäajan viimeisillä hetkillä. Lucas Mouran hattutemppu jäi historiaan. Brassitaiturin avauspaikka on tänään vaakalaudalla. Mikäli Harry Kane on toipunut täysin nilkkavammastaan ja on valmis pelaamaan, voi Tottenhamin avauskokoonpano muuttua aiemmista otteluista.

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin & yli 2.5 maalia (2.20 @Coolbet)

Tottenham on ollut heikkovireinen viime aikoina, mutta sille ei kannata antaa liikaa painoarvoa. Tänään on ainutlaatuinen ottelu ja Liverpool lähtee varmasti aluksi lujaa päälle. Liverpoolin loistava hyökkäyskolmikko tulee saamaan apuja laitapuolustajilta, eikä Tottenhamin ole missään nimessä helppo puolustaa tilanteita pois. Nähtäväksi jää, onko Spurs liikkeellä kahden vai kolmen topparin ryhmityksellä. Joka tapauksessa maaleihin uskotaan tänään, molempien toimesta.

LYÖ VETOA!

Lue myös: Hullu tilastofakta Eurooppa-liigan finaalista hämmentää – ”Tietovisakysymys tuleville vuosille”

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here