Klassikkovideo: Danny Vukovic pelastaa pyörtyneen lokin kesken ottelun

Australialaisen lokin vierailu kentällä kesken Cup-finaalin keskeytyi epäonnisesti, kun se sai pallosta päähän ja menetti tajuntansa. Maalivahti Danny Vukovic kuitenkin piti huolta lokista ja kantoi sen kentän reunalle.

Australian FFA Cupin finaali Sydney FC:n ja Melbourne Cityn välillä koki yllättävän hetkellisen keskeytyksen toukokuussa 2018. Nimittäin paikalle osunut lokki eksyi Sydneyn puolustajan syöttölinjalle ja sai pallosta osuman päähän, jonka seurauksena se tuupertui kentän pintaan.

Sydneyn maalivahti Danny Vukovic viittelöi tuomaria keskeyttämään pelin. Pallo ajautui pian sivurajasta yli ja sitä seuranneella katkolla Vukovic otti siivekkään vierailijan hanskoihinsa ja kantoi sen kentän laidalle.

Tarina sai onnellisen lopun, kun lokki katseli tyytyväisenä peliä Sydneyn vaihtopenkiltä, jonka jälkeen se pääsi jälleen lentelemään kentän yllä.

Australialaisen lokin erilainen cup-finaali

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Tunteikkaat jäähyväiset videolla – Kasper Hämäläinen vaihtaa seuraa

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here