Ilmainen kisa Mestarien liigan finaaliin – voita 10 000 €!

kilpailu

Mestarien liigan finaali 2019 pelataan tämän viikon lauantaina. Ottelussa kohtaavat Tottenham Hotspur sekä Liverpool. Markkinoiden korkeimpia kertoimia tarjoava vedonlyöntiyhtiö Coolbet tarjoaa finaaliin mahtavan kilpailun, johon osallistuminen on täysin ilmaista, eikä sido kisaajia mihinkään. Kilpailun voittajat jakavat keskenään hurjan 10 000 € palkintopotin!

Kilpailussa veikataan Mestarien liigan finaalin ensimmäisen maalin syntyaikaa sekä maalintekijää. Maalin syntyaikaa ei tarvitse arvata sekunnilleen oikein, vaan oikea minuutti riittää.

Kaikki oikein vastanneet pääsevät jakamaan 10 000 € rahapalkinnon keskenään. Rahapalkinto ei sisällä kierrätysehtoja, vaan sen voi nostaa pankkitilille heti voiton jälkeen. Jos vain yksi kilpailija veikkaa sekä maalintekoajan että maalintekijän oikein, hän saa koko palkintopotin itselleen.

Ainoana vaatimuksen kilpailuun osallistumiseen on se, että osallistujilla tulee olla asiakkuus Coolbetilla. Heidän ei tarvitse olla tehnyt talletusta tai pelannut koskaan Coolbetilla, pelkkä asiakkuus riittää. Jos sinulla ei ole vielä Coolbetin pelitiliä, saat sen avattua ilmaiseksi tästä linkistä. Samalla saat halutessasi hyödyntää ensitallettajan bonuksen (esim. talleta 10 € – saat 50 € pelirahaa), mutta se ei ole pakollista.

Mikäli sinulla on jo pelitili Coolbetilla, siirry suoraan kampanjasivulle tästä linkistä ja jätä ilmainen veikkauksesi.

Coolbet tarjoaa mestarien liigan finaaliin jälleen huippukertoimet. Artikkelin kirjoitushetkellä Coolbetin tarjoama kerroin Liverpoolin voitosta (1,98) on markkinoiden paras. Ajankohtaiset kertoimet Mestarien liigan finaaliin löydät täältä.

Onnea kilpailuun!

TÄSTÄ MUKAAN KISAAN!


Lue myös: Huuhkaja-puolustaja juhlii nousua

Edellinen artikkeliHuuhkajat-puolustaja juhlii nousua Hollannin pääsarjaan!
Seuraava artikkeliTunteikkaat jäähyväiset videolla – Kasper Hämäläinen vaihtaa seuraa

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän