Tuplauksessa mukana vihdoin myös Veikkausliigaa

Tuplauksessa on vihdoin mukana myös Veikkausliigaa, kun kotimainen sarjakausi pärähtää kunnolla käyntiin tämän päivän aikana kaikkien joukkeuiden osalta.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Oulussa kevätsää tekee tuloaan, kun Laivastonsiniset palaa Raatissa Veikkausliigan pariin yli 10 vuoden jälkeen. Vieraaksi saapuu Ilves ja odotuksissa on vähämaalinen taistelu.

Raatin kenttä ei ole pohjoisen talven jälkeen varmastikaan parhaimmillaan, joka vaikeuttaa pelin luomista. Tämä taas laskee maaliodottamaa entisestään, mikä ei järin korkealla näiden jengien kohdalla ole. Underia tiskiin.

Lappu täydennetään poimimalla länsinaapurista kahden jättiläisen kohtaaminen: DIF – Malmö. Tässä on tiedossa eittämättä tasainen vääntö kahden suurimman mestarisuosikin kesken. DIF haluaa pitää vieraat kaukana omalta maaliltaan, mutta eiköhän tämä vähämaaliseksi vierasvoitoksi jopa käänny. Underia tiskiin myös tässä kohtaa.

TUPLAUKSEEN!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here