21-vuotias suomalaishyökkääjä Marcus Forss nousi sankariksi, kun Brentford selvitti tiensä Englannin Mestaruussarjan nousukarsintojen finaaliin.

Brentford kaatoi kotikentällään Bournemouthin numeroin 3-1 (1-1) Mestaruussarjan nousukarsintojen semifinaalien toisessa osaottelussa lauantaina.

Bournemouth oli voittanut avausosaottelun kotonaan numeroin 1-0. Lauantain ottelussa joukkue meni heti 5. minuutilla vierasjohtoon Arnaut Danjuman osumalla. Brentfod tuli tasoihin 16. minuutilla Ivan Toneyn maalilla.

Marcus Forss vaihdettiin tauolla kentälle. Toisen jakson alussa Brentfordin Vitaly Janelt vei kotijoukkueen 2-1-johtoon. Tuossa vaiheessa Bournemouth oli edelleen menossa finaaliin vierasmaalisäännön turvin. Ratkaisijaksi nousi kuitenkin Forss, joka tuikkasi maalinedustalta 3-1-osuman 81. minuutilla!

Brentford kohtaa nousukarsintojen finaalissa Barnsleyn tai Swansean lauantaina 29. toukokuuta Lontoon Wembleyllä. Finaalin voittaja nousee Valioliigaan. Norwich ja Watford nousivat jo aiemmin suoraan.