AIK ja Atletico vastuussa Triplauksen jatkumosta

AIK Tukholma ja Atletico Madrid kantavat tänään päävastuuta Triplauksen jatkumon suhteen. Etenkin AIK saa mukavaa kerrointa.

Miksi lyödä vetoa Coolbetilla?

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Allsvenskania on nyt takana seitsemän kierroksen verran ja kolmen kärjestä löytyvä AIK kiinnostaa pelikohteena tänään. Vastassa on Carljohan Erikssonin Mjällby, joka on myös ihan kohtalaisessa iskussa ensimmäiset rundit ollut.

AIK on kuitenkin kotipyhätöllään syystäkin ennakkosuosikki. Bartosz Grzelakin alaisuudessa peli on ollut vakuuttavaa ja hyökkäyspeli on vapautuneen oloista. AIK on hoitanut nimiinsä kaikki muut ottelut täydellä pistepotilla, paitsi Malmöa ja Norrköpingia vastaan.

Saku Ylätupa on Gnaget-hyökkäyksessä esiintynyt edukseen, sekä viereltä löytyvä Henok Goitom sai myös maalihanat edellismatsissa auki. Pelataan kotijoukkueen voittoa ja isketään ohkainen overi kylkeen.

Täydennetään lappu La Ligan päätöskierroksella. Vastakkain ovat Valladolid ja Atletico Madrid. Jälkimmäinen joukkue saa vieraissa kerrointa 1.33, joka kuvaa ottelun lähtökohtia. Voitolla Atletico kruunataan seurahistorian 11. kerran mestariksi, eikä Diego Simeone anna joukkueensa epäonnistua tänään.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here