Lohkovoitto jo takataskussa – illan matsilla silti suuri merkitys Huuhkajille

Lohkovoitto on Suomen osalta jo varma, mutta siitä huolimatta tänään pelataan kunnon panoksesta, kun Huuhkajat kohtaa Unkarin.

Suomi kohtaa tänään Unkarin Budapestin Groupama Arenalla. Torstaina Ateenassa lohkovoiton varmistanut Suomi lähtee klo 21:45 alkavaan otteluun paitsi rennoin tunnelmin, myös sille jokseenkin oudosta ennakkosuosikin asemasta.

Vaikka C-sarjan lohko 2:n voitto on Huuhkajien osalta jo varma, tulisi voitto illan ottelusta vähintäänkin tarpeeseen, sillä C-sarjan kaksi parasta lohkovoittajaa saavat jatkokarsintoihin kotiedun. Ja kun jatkokarsintojen välierävaihe on yksiosainen, on kotiedun merkitys vielä normaaliakin suurempi. Kotiedun saavuttaakseen Suom tarvitsee Unkari ottelusta hyvin suurella todennäköisyydellä voiton.

Sunnuntain ottelun panoksesta huolimatta torstainen Kreikka-voitto laukaisi suurimman jännityksen joukkueen sisällä, eikä lohkovaiheen viimeisestä ottelusta oteta enää ylimääräisiä paineita.

– Tultiin hakemaan se minimitulos. Nyt ei tarvitse mennä Unkariin jännäkakka housussa, maalivahti Lukas Hradcky murjaisi MTV:lle torstaina Ateenassa.

Lohkovoitto on jo hallussa, mutta panosta riittää vielä

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: Huuhkajat tappiosta huolimatta upeaan lohkovoittoon Kansojen liigassa!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here