Kuva: Huuhkajat hassuttelee somessa – hotellin baari nimettiin uudelleen

Huuhkajat hassuttelee somessa tärkeän Unkari matsin alla. Hauskan kuvanmuokkauksen perusteella hotellin baari on saanut uuden nimen. 

Ympäri Suomea eletään tällä hetkellä jatkuvasti kasvavaa jalkapallohuumaa, kun Huuhkajat liitää vakuuttavasti UEFA:n Kansojen liigassa. Joukkueen vahva meno ja ulospäin huokuva rento tunnelma välittyvät myös Huuhkajien omalla Twitter tilillä, johon ladattiin lauantaina hauska kuva.

Näppärästi muokatussa kuvassa esiintyy Huuhkajien hotellin aulabaari Budapestissä, joka on nimeltään River Bar. Kuva parin jälkimmäisessä kuvassa baarin nimestä on kuitenkin pudonnut yksi kirjain pois, jolloin jäljelle jää vain ”Rive Bar”.

Rive on tunnetusti Suomen miesten jalkapallomaajoukkuetta valmentavan Markku Kanervan lempinimi. Nimi juontaa juurensa tiettävästi Kanervan lapsuuteen, jolloin hän oli pihapelien pienkokoisin pelaaja. Sen myötä hän sai brasilialaispelaaja Rivelinhoa mukailevan lempinimen, joka on käytössä vielä tänä päivänäkin.

Kansojen liigan C-sarjan kakkoslohkon voiton jo torstaina varmistanut Suomi vierailee tänään Budapestissä, jossa vastaan asettuu Unkari. Voittamalla ottelun Suomi tarraisi kaksin käsin kiinni keväällä 2020 pelattavien jatkokarsintojen kotietuun. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 21:45.

Huuhkajat hassuttelee somessa – River Barista Riven baari!

https://twitter.com/Huuhkajat/status/1063757591694708736?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iltalehti.fi%2Fjalkapallo%2Fa%2Fd562c4e8-2828-4d2f-a99e-c36f60fd8fae

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä

– – – – – 

Katso myös: Lohkovoitto jo takataskussa – illan matsilla silti suuri merkitys!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here