Video: Panenka voi myös mennä täysin pieleen – Mitrovicilta malliesimerkki

Panenka-rankkari on onnistuessaan tyylikäs ja kylmäpäinen ratkaisu, mutta siinä piilee myös valtava epäonnistumisen riski. 

Kuten kerroimme tänään, Hollannin Memphis Depay upotti komean Panenkan Ranskan verkkoon Kansojen liigan ottelussa. Serbian ja Montenergon ottelu Kansojen liigassa kuitenkin todisti, että kyseiseltä rankkarityyliltä löytyy myös nurja puolensa.

Seurajoukkuetasolla Fulhamia edustava Alexandar Mitrovic asettui laukomaan pilkkua ottelun 38. minuutilla, mutta hänen chippiyrityksensä leijaili runsaasti Montenegron maalin ylitse.

Vaikka missattu pilkku varmasti harmittaakin Mitroviciä, on hänellä silti syytä myös iloon: Serbia voitti ottelun lukemin 2-1 ja mies itse iski voittomaalin avausjaksolla.

Voiton myötä Serbia tarrasi kaksin käsin kiinni oman lohkonsa voittoon, joka tarkoittaa sitä, että maa tullaan todennäköisesti näkemään Huuhkajien kanssa Kansojen liigan C-sarjan jatkokarsinnoissa keväällä 2020.

Mitrovicin Panenka epäonnistui täysin

https://twitter.com/andymcnamara88/status/1063805980876701698

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä

– – – – – 

Katso myös: Video: Depay tyylitteli Paneka rankkarin – Saksa Huuhkajien seuraksi B-sarjaan

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here