Liverpool kaatoi Villarrealin Mestarien liigan välieräavauksessa

Ennakkosuosikkina Mestarien liigan välieräottelupariin lähtenyt Liverpool piti Villarrealin pihdeissään keskiviikkona.

Liverpool kaatoi kevään sensaatiojoukkue Villarrealin numeroin 2-0 (0-0) Mestarien liigan välierien avausosaottelussa keskiviikkoiltana Anfieldillä. Ottelun avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta toisella jaksolla verkot heiluivat.

Ottelun voittomaali syntyi onnekkaasti 53. minuutilla. Liverpool-kapteeni Jordan Hendersonin keskitys oikealta laidalta otti osuman Villarrealin Pervis Estupinanin jalkaan, ja pallo lensi komeassa kaaressa maaliin, 1-0.

Ainoastaan pari minuuttia myöhemmin Liverpool teki illan toisen osumansa. Mohamed Salah jakeli nerokkaasti ja tutkapari Sadio Mane tökkäsi pallon reppuun, 2-0. Liverpoolilla oli paikkoja tehdä lisääkin maaleja, mutta lopputuloksena oli kahden maalin kotivoitto.

Joukkueiden toinen kohtaaminen on heti tulevana tiistaina Espanjassa.

KATSO MYÖS: Video: Karim Benzema painoi Panenka-rankkarin