Tuplaus & day 3: Liverpool – Villarreal

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Eilinen UCL-iltama Manchesterissa jätti tuskin ketään kylmäksi ja tänään välierissä siirrytään naapurikaupunki Liverpooliin. Vieraita Liverpool saa Villarrealista, eikä hallitseva UEL-mestari ole helpolla taipunut. Juventus ja Bayern lähtivät laulukuoroon espanjalaisten toimesta, mutta sama temppu Poolia vastaan olisi jo todellinen jättipotti.

Etenkin, kun ensimmäinen osa pelataan Anfieldilla, on odotuksissa punaisten jyräystä. Ilman vierasmaalisääntöä Villarreal tuskin hakee riskillä tontteja, mutta Jürgen Kloppin ryhmä löytänee silti saumoja matalasta linjasta huolimatta. Kokeillaan kupongille tasoitusvetoa Liverpoolin hyväksi, onhan Liverpool etenkin kotipyhätöllään ajoittain täysin pysäyttämätön poppoo.

Pelivalinta: Liverpool voittaa vähintään kahdella maalilla (2.00)

3. päivän panos: 24,86€

Edellinen artikkeliLiverpoolin kulmalippuvierailut kiinnostavat
Seuraava artikkeliLiverpool kaatoi Villarrealin Mestarien liigan välieräavauksessa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän