Italian Serie A:n mestaruustaistelu käy kiivaana. Inter koko keskiviikkoiltana karvaan pettymyksen tappion myötä.

Bologna kaatoi kotikentällään Interin numeroin 2-1 (1-1) Serie A:ssa keskiviikkoiltana. Ottelun lopussa nähty voittomaali oli melkoinen lahja Bolognalle.

Vierasjoukkue Inter meni johtoon 3. minuutilla, kun Ivan Perisic osui. Bologna tuli tasoihin 28. minuutilla Marko Arnautovicin maalilla.

Pelikellossa oli noin 81 minuuttia, kun Interin Perisic heitti sivurajaheiton maalivahti Andrei Radulle. Perisicin heitto oli toki hieman haastava, mutta Radu potkaisi hutin, jonka seurauksena hetkeä aiemmin kentälle vaihdettu Nicola Sansone tuikkasi pallon tyhjiin. 2-1-voittomaalin siihen.

Serie A:ssa on jäljellä noin neljä ottelukierrosta. Kärjessä on AC Milan (74 pistettä) ja kakkosena Inter (72 pistettä). Kolmosena on on Napoli (67 pistettä) ja nelosena Juventus (66 pistettä).