Mestarien liigan välierät käynnistyivät ryminällä, kun Manchesterissä nähtiin peräti seitsemän maalia.

Manchester City voitti kotikentällään Real Madridin numeroin 4-3 (2-1) Mestarien liigan välierissä tiistai-iltana.

Hurjavireinen Kevin De Bruyne vei Cityn johtoon heti 2. minuutilla, ja Gabriel Jesus teki 2-0-maalin 11. minuutilla. Real pääsi kuitenkin peliin mukaan, kun loistokautta pelaava Karim Benzema kavensi 33. minuutilla taukonumeroiksi 2-1.

Toisella jaksolla verkot heiluivat jälleen. Phil Foden vei Cityn 3-1-johtoon 53. minuutilla, mutta vain pari minuuttia myöhemmin Vinicius Junior toi Realin jälleen maalin päähän.

Bernardo Silva lisäsi Cityn johtoa 74. minuutilla, mutta Benzema teki vielä 82. minuutilla 4-2-kavennuksen. Benzemaa ei huimannut, vaan mies laittoi rankkarin sisään kauniilla Panenkalla.