Les Bleus jatkaa karsintoja Islannissa

Loukkaantumisista kärsivä Ranskan maajoukkue jatkaa EM-karsintataivaltaan Islannin maaperällä. Tänään Laugardalsvöllurilla pelattava matsi ei tule olemaan läpihuutojuttu vieraille, vaikka he ovatkin ennakkosuosikkeja.

Hugo Lloris, Kylian Mbappe & Paul Pogba. Se on nimekäs kööri pelaajia, jotka kaikki ovat tänään sivussa Ranskalta. Ranska saa tottua etenkin kapteeni Llorisin poissaoloon, sillä mies loukkasi kätensä todella ilkeästi liigaottelussa Brightonia vastaan.

Myös kotijoukkueelta on oma kapteeninsa sivussa. Aron Gunnarsson on loukkaantuneena. Keskikentälle kuitenkin on laittaa muun muassa Evertonin täthipelaaja Gylfi Sigurdsson.

Joukkueet ovat vallanneet peräkkäiset sijoitukset lohkossaan. H-lohkon kärjessä ovat Turkki ja Ranska, mutta Islanti on kolmantena, vielä potentiaalisesti mukana kisapaikan metsästyksessä. Helppoa se ei tule olemaan.

Pelivihjeessä haetaan molemmille joukkueille maalia. Kertoimien valossa vähämaalisuutta suositaan, mutta oma näkemys tähän matsiin on erilainen. Kumpikin joukkue ovat lohkossaan paukuttaneet reippaasti maaleja, eikä tänään kaava tule muuttumaan.

Pelivihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1.99 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Bruno Petkovic iski upean takavasaramaalin – katso video!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here