Bruno Petkovic iski upean takavasaramaalin – katso video!

Bruno Petkovic tuuletti upeaa maaliaan antaumuksella. (Kuva: Getty Images)

Bruno Petkovic iski kauniin maalin niin sanotulla takavasaralla, kun Kroatia möyhensi Unkarin jalkapallon EM-karsinnoissa torstaina.

Ottelun avausmaali nähtiin jo viidennellä minuutilla, kun Tamas Kadarin karmaisevan harhailun jälkeen läpiajoon karannut Luka Modric vei Kroatian johtoon. Vajaan puolen tunnin kohdalla nähtiin Petkovicin upea kantapääosuma, joka tuplasi isäntien johdon.

Kroatian voiton täydensi avausjakson lopulla toistamiseen osunut Petkovic. Neljäskään maali ei ollut kaukana, sillä Bayern Münchenia edustava Ivan Perisic epäonnistui rangaistuspotkusta toisella jaksolla. Kroatian tietä voittoon tasoitti myös kaksi keltaista korttia ottaneen Laszlo Kleinheiserin ulosajo.

3-0 voiton myötä Kroatia jatkaa E-lohkon piikkipaikalla. Unkarille tappio sen sijaan oli musertava, sillä Walesin kanssa 1-1 tasapelin pelannut Slovakia nousi sen ohitse lohkon kakkospaikalle ja kiinni EM-paikkaan.

Isokokoinen (193cm) kärkipelaaja Petkovic on ollut karsinnoissa muutenkin esillä, sillä hän iski myös Slovakiaa vastaan erittäin kauniin maalin. Seurajoukkuetasolla Petkovic edustaa kroatialaisjätti Dinamo Zagrebia.

Maajoukkueen lisäksi hän on iskenyt todellisia highlight-osumia myös Dinamon paidassa. Yksi niistä nähtiin marraskuussa 2018, kun Petkovic iski häikäisevän saksipotkumaalin NK Lokomotivan verkkoon.