Belgia murjoi San Marinon ja varmisti paikkansa EM-kisoissa

Romelu Lukaku maalasi kahdesti, kun Belgia varmisti EM-kisapaikan murskaamalla San Marinon. (Kuva: Getty Images)

Belgia murjoi San Marinon tylysti lukemin 9-0 (6-0) ja varmisti ensimmäisenä maana paikkansa ensi kesän EM-lopputurnaukseen. 

Tehokkaimpana Belgian murskavoitossa kunnostautui kesällä Interiin siirtynyt Romelu Lukaku, joka viimeisteli itse kaksi maalia ja syötti Nacer Chadlin iskemän 2-0 osuman. Lukakun ja Chadlin lisäksi maalinteossa onnistuivat myös Toby Alderweireld, Yari Verschaeren, Youri Tielemans, Timothy Castange sekä Christian Benteke. Belgian kolmas maali merkittiin San Marinon Cristian Brollin omaksi maaliksi.

Espanjalaisluotsi Roberto Martinezin luotsaama Belgia on ollut karsinnoissa hurjassa vedossa: se on voittanut kaikki seitsemän otteluaan, maalieron ollessa huikea 28-1. Toistaiseksi ainoan maalin Belgian verkkoon on iskenyt heti karsintojen ensimmäisessä ottelussa Venäjän Denis Cheryshev.

Myös I-lohkon toinen EM-kisoihin menijä alkaa olemaan selvillä, sillä lohkon kakkospaikkaa hallussaan pitävä Venäjä on karannut jo kahdeksan pisteen päähän Kyproksesta. Voittamalla seuraavan ottelunsa myös Venäjä varmistaisi kisalipun ensi kesän EM-karkeloihin.

Lohkon muut joukkueet (Kazakstan, Skotlanti ja San Marino) ovat jo menettäneet mahdollisuutensa selviytyä kesän 2020 EM-kisoihin.

Belgia murjoi San Marinon – tässä kohokohdat ottelusta

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – –

Katso myös: Bruno Petkovic iski upean takavasaramaalin – katso video!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here