RasenBallsport Leipzig etenee Mestarien liigan välieriin. Torstai-illan sankariksi nousi jenkkipelaaja Tyler Adams.

RB Leipzig kaatoi Atletico Madridin numeroin 2-1 (0-0) Mestarien liigan puolivälieräottelussa Lissabonissa torstai-iltana.

Daniel Olmo vei Leipzigin johtoon toisen jakson alussa, mutta Atletico Madridin Joao Felix tasoitti 71. minuutilla rankkarista. Voittomaali nähtiin 88. minuutilla, kun Leipzigin Tyler Adams laukoi pallon Madrid-puolustuksen kautta maaliin.

Puolivälierät 12.-15.8.

Ke 12.8. klo 22:00 Atalanta – PSG 1-2
To 13.8. klo 22:00 Leipzig – Atletico madrid 2-1
Pe 14.8. klo 22:00 Barcelona – Bayern Munchen
La 15.8. klo 22:00 Man City – Lyön

Puolivälierät, välierät ja loppuottelu pelataan 12.-23. elokuuta Lissabonissa. Kaikki ottelut pelataan tyhjille katsomoille ja ratkaistaan yksiosaisina.

RB Leipzig voittoon lopussa

— —
KATSO MYÖS: Video: PSG teki lopussa kaksi maalia – Choupo-Moting painoi voittomaalin Atalantan verkkoon