FC Lahden ja Bayern Munchenin kanssa kohti lauantaita

Tämän perjantain triplaukseen isketään yhdistelemällä FC Lahden ja Bayern Munchenin potentiaalisia voittoja.

Kolme maukasta tarjousta UCL-betsaajille!

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

FC Lahti – RoPS

Veikkausliigan yhdeksänneltä ottelukierrokselta poimitaan liuskalle tämä FC Lahden ja Rovaniemen Palloseuran kohtaaminen, jossa kertoimet suosivat ansaitusti lahtelaisia. Vierasjoukkue RoPS on kyntänyt toden teolla ensimmäiset kahdeksan matsia ja ainoat  pisteet ovat tulleet tasapeleistä Hakaa sekä Ilvestä vastaan.

FC Lahden kauden alku on kokonaisuudessaan positiivisen sävyinen, sillä joukkue on kamppailemassa paikasta ylemmästä loppusarjasta. Jasin Assenhnoun on varsinkin ollut todella väkevä kotijoukkueen miehistöstä. Assenhnoun on painanut neljä häkkiä liigamatseissa, joista kaksi syntyi edellispelissä Ilvestä vastaan. Lahti voitti ottelun 3-2.

Kertaalleen joukkueet ovat jo tälle kalenterivuodelle kohdanneet. Tällöin Suomen Cupin puolella helmikuussa, jolloin Lahti oli parempi numeroin 2-1. Sama tulos kelpaisi myös tänään. Lähdetäänkin haistelemaan kotijoukkueen voittoa, sillä RoPS on ollut sellainen pisteautomaatti lähes kaikille tähän mennessä.

FC Barcelona – Bayern Munchen

UCL-puolivälierät ovat alkaneet räväkästi. PSG ja RB Leipzig hoitelivat oman haasteensa, mutta kenties se kaikkein mielenkiintoisin pari ratkotaan tänä iltana. Yhteen iskevät FC Barcelona ja Bayern Munchen, joten tähtisikermää on kenttä todellakin täynnä.

Bayern on ansaittu ennakkosuosikki tähän mittelöön ja se näkyy myös kertoimissa. Hans Flickin otettua ohjat kesken kauden Bayernista on tullut todella haastava joukkue voitettavaksi. Robert Lewandowski paukuttaa maaleja liukuhihnalta ja tarjoilu ympärilläkin pelaa. Jotain Lewan vireestä kertoo, että hän oli osallisena jokaisessa seitsemässä maalissa, kun Bayern hoiteli Chelsean yhteismaalein 7-1.

Bayern on siis myös allekirjoittaneen kupongilla. Barcelonan iskukyky ei ole ollut riittävän hyvä siihen, että tänään Bayern tiukan paikan edessä kaatuisi. Leo Messin illan vire ratkaisee hyvin laajalti sen, jatkuuko Barcelonan kausi. Molemmat saavat ykkösmiehistönsä kehiin ja sen myötä Bayernin voitto sisään.

TRIPLAUKSEEN!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here